Starčević: U Gabelu idemo rasterećeni

Trener Krupe pred duel sa GOŠK-om

Starčević: U Gabelu idemo rasterećeni

Samir Mlaćo

Krupa je prošle sedmice savladala Čelik (1:0), te tako upisala prvu pobjedu ove sezone.

 Izabranici Slobodana Starčevića nisu na nivou igara iz prošle sezone, a u nedjelju ih očekuje gostovanje GOŠK-u iz Gabele.

O očekivanjima od te utakmice govorio je šef struke Krupe Slobodan Starčević i prvotimac Igor Makitan.

"Nakon odlične odigrane utakmice protiv Čelika ušli smo u atmosferu da možemo protiv GOŠK-a očekivati da rasterećeni dođemo do pozitivnog rezultata. Raduje nas činjenica da su svi igrači osim Redžića cijelu sedmicu radili, te sa dobrim raspoloženjem idemo u Gabelu", kazao je Starčević.

Prvotimac Igor Makitan također je optimista pred nedjeljni meč.

"Obećavam ispred igrača maksimalan pristup i očekujem bod ili tri. Nadam se da to može ostvariti, a GOŠK je kvalitetna ekipa koja svakom možemo stvoriti probleme. Mi ih respektujemo, ali dat ćemo maksimum za što bolji rezultat", jasan je bio Makitan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između GOŠK-a i Krupe igra se u nedjelju sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi