Trener Krupe nakon trijumfa nad ekipom Slobode

Starčević: Utakmica vrijedna Lige za prvaka

Emir Dindić

U okviru 9.kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine u fudbalu na Tušnju fudbaleri Krupe pružili su odličnu partiju i rezultatom 3:1 savladali domaću Slobodu. Sjajna utakmica, u kojoj su fudbaleri  Krupe prezentirali dobar fudbal i na kraju zasluženo uzeli tri boda. 

Šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević bio je vidno zadovoljan partijom svojih izabranika na Tušnju.

"I jedan i drugi trener moj kolega Jagodić i ja smo rekli da ćemo u ovu utakmicu uči rasterećeno i mi smo to i pokazali. U prvom poluvremenu odigrali smo jednu dinamičnu utakmicu koja je vrijedna ove Premijer lige, pogotovo ove Lige za prvaka. Mi smo imali više sreće iz tih nekih svojih šansi smo postigli pogotke, na poluvrijeme otišli sa prednošću od 2:0. U onom nevremenu mi nismo postojali na terenu, kada je prošlo nevrijeme i mi smo se pojavili na terenu, tako da smo postigli pogodak i završili utakmicu. Zadovoljni smo na kraju i jako sretni i u takvoj atmosferi dočekujemo sljedećeg protivnika ekipu Sarajeva. I oni dolaze rasterećeni kao i mi i mislim da će to da bude još jedan praznik fudbala, tako da ćemo se u jednoj dobroj utakmici kakva je i bila ovdje, oprostiti od naše publike za ovu godinu", zaključio je Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi