Starčević zadovoljan igrom svog tima

Krupa slavila u Kupu

Starčević zadovoljan igrom svog tima

Ekipa Krupe odlično je iskoristila pauzu u Premijer ligi BiH. Četvoroplasirani tim prvenstva prošle subote odigrao je prijateljsku utakmicu protiv Lokomotive iz Zagreba, a potom su izabranici Slobodana Starčevića započeli i takmičenje u Kupu RS. 

Kao što se i očekivalo, Krupa je u šesnaestini finala savladala banjalučki Željezničar, a meč je obilježila efikasna igra sa obje strane. Na kraju banjalučki premijerligaš slavio je rezultatom 5:3 (1:2).

"U svakom slučaju efikasna igra sa obje strane, što bi se reklo meč za prave fudbalske sladokusce. Pokazali smo kvalitet, naročito u drugom poluvremenu u kojem smo imali bolju realizaciju, ali je i domaćin bio na visini zadatka i smatram da jedan takav tim ima lijepu budućnost. Zasluženo idemo dalje i sada čekamo protivnika za osminu finala", izjavio je Starčević za naš portal.

Fudbalere Krupe u subotu očekuje teško gotovanje na Grbavici u okviru osmog kola Premijer Lige BiH, a trener Krupe nada se dobrom izdanju svoje ekipe. 

"Sav fokus usmjeravamo na Grbavicu i naredno osmo kolo protiv sarajevskog Željezničara. U subotu nećemo moći računati na povrijeđenog Milanovića, dok su upitni Mirković, Koljić i Maksimović, koji su se povrijedili u utakmici protiv Slobode. Bez obzira na sve, mi idemo na Grbavicu da se nadigravamo. Svakako da se nadam pozitivnom rezultatu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti