Starkovs: Razlika u kvaliteti je ogromna

Starkovs: Razlika u kvaliteti je ogromna

Na press konferenciji nakon večerašnjeg susreta i poraza njegovih izabranika selektor latvijskog fudbalskog nacionalnog tima Aleksandrs Starkovs priznao je da je BiH bila mnogo bolja.

"Ne želim se nikome izvinjavati zbog lošeg rezultata. Razlika u kvaliteti je ogromna, kao i razlika na terenu, ali i razlika na tribinama, što smo mogli vidjeti danas u Rigi gdje je stadion bio ispunjen gostujućim navijačima", izjavio je latvijski selektor.

U drugom poluvremenu vidjelo se da su razgovarali u svlačionici i to je dalo rezultata. Novinarima preporučujem da nas ne kritikuju mnogo. Igračima je potrebna podrška, sada više nego ikada. Za igrače zaista nemam ništa loše reči. U nastavku se nadam boljim rezultatima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije