Starkovs: U Zenicu nismo došli kao turisti

Selektor Latvije uoči sutrašnjeg duela

Starkovs: U Zenicu nismo došli kao turisti

U okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u Zenici snage odmjeriti sa Latvijom, čiji je selektor Aleksandrs Starkovs, na press konferenciji govorio o sutrašnjem meču.

"Očekuje nas dosdta teška utakmica, Bosna i Hercegovina je sjajna ekipa, koja pripada samom vrhu evropskog fudbala. Međutim, mi u Zenicu nismo došli kao turisti i sutra ćemo na terenu ostaviti posljednji atom snage. Dat ćemo sve od sebe kako bismo izvukli poboljan rezultat", izjavio je Aleksandrs Starkovs, koji se potpom osvrnuo i na rezultate iz 1. kola kvalifikacija.

"Bosna i Hercegovina je sjajno odigrala u Lihtenštajnu i ostvarila je fenomenalnu pobjedu. Malo je loše po nas što mi nismo zabili Grčkoj osam golova kao BiH Lihtenštajnu. Imamo poprilično iskusnu ekipu, neki od fudbalera igraju u dobrim klubovima i igrali su protiv jakih ekipa i posljednjih nekoliko godina i ta činjenicama mi daje dozu optimizma", zaključio je selektor Latvije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.