Stavrevski dolazi u Slobodu

Malkočević će testirati Makedonca

Stavrevski dolazi u Slobodu

Stojanče Stavrevski, mladi fudbaler iz Makedonije i nekadašnji igrač Vardara iz Skoplja dolazi u Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle.

On bi tokom sutrašnjeg dana trebao doputovati u Tuzlu, gdje će sa prvotimcima tima sa “Tušnja” obaviti trening. U slučaju da zadovolji ukuse Sakiba Malkočevića, trenera Slobode, ovaj bh. premijerligaš potpisaće ugovor sa pomenutim Makedoncem.

Inače, Stavrevski je odbrambeni igrač, tačnije igra na poziciji štopera, a kako je za naš online magazine prije nekoliko dana izjavio Malkočević, Tuzlaci žele ojačati tim u skoro svim linijama. Stavrevski u posljednje vrijeme nije imao klub, tako da bi u slučaju dogovora oko prelaska na “Tušanj” Sloboda bila pošteđena plaćanja obeštečenja.   

Prvotimci Slobode poslije završene jesenje polusezone još uvijek su “u pogonu”, a u petak će odraditi posljednji ovogodišnji trening kojem bi trebao prisustvovati i Stavrevski.

Pripreme za drugi dio sezone Sloboda će početi 12. januara sa pomenutim Makedoncem ili ne, znaće se do kraja tekuće sedmice?!

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.