Stefano: Alessandro je fokusiran samo na Juve

Ništa od prelaska na San Siro

Stefano: Alessandro je fokusiran samo na Juve

Nakon što je Silvio Berlusconi pozvao legendu Juventusa, Alessandra Del Piera da pređe u Milan, prema riječima brata ikone torinskog giganta od toga neće biti ništa.

35-godišnji napadač još uvijek čeka da vidi da li će mu biti ponuđen novi ugovor, jer mu trenutni ističe na ljeto. Nakon utakmice između Milana i Juventusa u kojoj je Alessandro Del Pierio postigao i pogodak, predsjednik Rossonera je otišao u svlačionicu kako bi čestitao protivnicima.

"Otišao sam u svlačionicu čestitai svima, prije svega Del Pieru. Rekao sam mu da znam da mu ističe ugovor i ponudio mu da dođe u Milan. On je izvanredan pobjednik. Nadam se da će karijeru završiti u Milanu", riječi su Silvia Berlusconija nakon velikog talijanskog derbija koji je završen u korist Juventusa rezultatom 1:2.

Međutim, odmah se oglasio brat 25-godišnjeg napadača, Stefano Del Piero koji mu je ujedno i menadžer rekavši:

"Milanov predsjednik zna dosta o fudbalu, on je strastveni navijač. Ovo nije prvi put da pohval Alessandra. Njegove riječi su veoma ugodne, ali Alessandro je fokusiran samo na Juventus."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.