Stegen produžio ugovor sa M'Gladbachom

Stegen produžio ugovor sa M'Gladbachom

Mladi golman Borussije Moenchengladbacha, Marc-Andre ter Stegen, je potpisao novi ugovor sa svojim klubom, te tako produžio vjernost do 2015. godine.

"Marc-Andre je veliki talenat i ima obećavajuću budućnost ispred sebe. Mi smo zbog toga oduševljeni ovim produženjem ugovora.", rekao je sportski direktor M'Gladbacha, Max Eberl.

Ter Stegen nastupa za njemačku mladu reprezentaciju, a u M'Gladbachu je od dolaska ubilježio 18 nastupa. Ove sezone je primio 9 golova, a njegov klub zauzima sjajno 4. mjesto na tabeli Bundeslige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.