Stekelenburg na ljeto napušta Ajax?

Stekelenburg na ljeto napušta Ajax?

Edmir Škorić

Rob Jansen, menadžer Ajaxovog golmana Maartena Stekelenburga, ističe kako će biti razmotrena mogućnost prelaska njegova klijenta u Juventus.

Stekelenburg, 28-godišnji prvi golman holandske nogometne reprezentacije, spominje se već neko vrijeme kao zamjena za Gianluigija Buffona u Juventusu. Stekelenburg je, prema svemu sudeći, spreman "uskočiti" u eventualnu prazninu na golu Stare dame.

"U potrazi smo za jednim važnim evropskim klubom naredne sezone. Juventus je ozbiljan kandidat, ali u ovom trenutku nije došlo do kontakta između nas i kluba. Najviše smo usmjereni ka Seriji A i Premiershipu", kazao je Jansen, a na pitanje hoće li razmotriti Juventus ako to bude potrebno, odgovora:

"Naravno, Juventus je Juventus".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti