Stekelenburg otvorio vrata prelasku u Romu

Stekelenburg otvorio vrata prelasku u Romu

Rob Jansen, menadžer Maartena Stekelenburga, rekao je da će nejgov klijent biti spreman napustiti Ajax ukoliko Roma pošalje ponudu.

Stekelenburg ima još godinu ugovora sa Kopljanicima i u posljednje vrijeme sve češće se povezuje sa odlaskom iz Ajaxa, a kao moguća nova lokacija holandskog golmana spominje se Roma.

"Roma će biti prioritet ukoliko pošalje ponudu. On bi bio savršen za novi tim Luisa Enriquea. Stekelenburg je jedan od najboljih golmana u Evropi i veoma je važan igrač", rekao je Jansen.

Stekelenburg bi navodno mogao napustiti Amsterdam za deset miliona eura. Ranije je povezivan sa Arsenalom i Manchester Unitedom. No, Roma bi mogla poslati ponudu, s obzirom da će Alexander Doni i Julio Sergio najvjerovatnije napustiti Rim.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.