Stepanoviću otkaz u Vojvodini

Porazi od Zvezde i Partizana presudili

Stepanoviću otkaz u Vojvodini

Adnan Beganović

Iskusni srbijanski fudbalski stručnjak, Dragoslav Stepanović, nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu (Partizan, Crvena zvezda) dobio je otkaz u Vojvodini.

Vojvodina je prije početka fudbalskog prvenstva Srbije važila za jednog od najvećih favorita za osvajanje titule. Nakon sjajnog početka fudbaleri Vojvodine upisali su dva uzastopna poraza od Partizana i Crvene zvezde, a kako to inače biva, kao glavni krivac označen je trener ekipe koji je morao napustiti klub.

Srbijanski mediji navode da je pored već spomenuta dva poraza jedan od glavnih razloga otkaza Stepanoviću i njegovo neslaganje sa igračima, a posebno sa mladim srbijanskim reprezentativcem Srbije, Danijelom Aleksićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.