Stevanović: Drago mi je da sam opravdao očekivanja

Za reprezentativca BiH se interesuju Parma i Udinese

Stevanović: Drago mi je da sam opravdao očekivanja

Nekadašnji fudbaler Borca, a sad Vojvodine Miroslav Stevanović opravdao je poziv u A reprezentaciju naše zemlje.

Odličnom igrom, asistencijom i golom na najbolji način zahvalio se selektoru Safetu Sušiću na pozivu.

"Dobro je što smo pobjedili uoči početka kvalifikacija. Reprezentacija dugo vremena nije slavila, pa smo mi igrači na terenu imali motiv više da prekinemo taj niz. Uspjeli smo i to je sad najvažnije. Sretan sam zbog činjenice da sam postigao gol i da sam pružio dobru igru. Iskreno se nadam da ću tako nastaviti i u zvaničnim utakmicama kroz koje treba da se probijemo do Brazila. Hvala i selektoru Sušiću koji me je pozvao u A tim", rekao je Miroslav Stevanović za SportSport.ba.

Na ostrvu su imali priliku da upoznaju još jednog igrača iz BiH, pa poslije onako dobre igre ne bi bilo iznenađenje ako bi dres Vojvodine Stevanović zamjenio i sa nekim engleskog premijerligaša.

"Ja sad ne razmšiljam o tome. Za mene je najvažnije da ja dobro igram, a ponude sigurno neće izostati. Ranije se interesovala Parma, a čuo sam i da su iz Udinesea bili zainteresirani. Mislim da sad nije vrijeme da pričamo o odlasku u inostranstvo", dodao je Stevanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.