Jedva čeka utakmicu sa Olimpicom

Stevanović: Igranje u Želji predstavlja pritisak i obavezu

Siniša Stevanović je jedan od fudbalera koji su se brzo uklopili u tim Željezničara.

Ovaj desni bek je za kratko vrijeme postao miljenik navijača, koje je ponajviše kupio sjajnim driblingom i asistencijom u prvoj proljetnoj utakmici protiv Širokog Brijega.

Stevanović nije previše zadovoljan žrijebom polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

"Mogli smo izvući i lakšeg protivnika od Slobode, recimo Radnika. Oni su sedam bodova ispred nas i uloga favorita je na njihovoj strani. Nećemo se pitati samo mi, igraju se dvije utakmice pa ćemo vidjeti", rekao je fudbaler Željezničara, koji je potom govorio i o predstojećoj utakmici u ligi:

"Spremni smo za Olimpic. Mislim da će navijači napuniti Grbavicu i napraviti spektakl, jer svi smo se uželjeli utakmica. Danas smo imali podršku na treningu i to nam svakako godi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igranje u Želji svakako predstavlja veliki pritisak i obavezu. Sretni smo zbog radova na stadionu, fondacija sakupljanja stolica je također pozitivna, kao i rad Uprave. Pritisak postoji, ali on je pozitivan i trudimo se odgovoriti na najbolji način", riječi su fudbalera Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi