Stevanović pogodio u remiju Vojvodine

Novi Pazar došao do prve pobjede

Stevanović pogodio u remiju Vojvodine

U okviru šestog kola srbijanske Super lige u terminu od 16 sati odigrano je šest utakmica. Novi Pazar ostvario je prvu pobjedu, dok je Stevanović bio strijelac za Vojvodinu.

Vojvodina je na gostovanju remizirala sa Jagodinom. Gosti su poveli u 66. minuti golom Stevanovića, mladog reprezenattivca Bosne i Hercegovine, ali su domaći izjednačili preko Arenijevića u 77. minuti.

Novi Pazar je na domaćem terenu u šestom kolu došao do prve pobjede u prvenstvu Srbije nad Smederevom. Već u šestoj minuti Babić je doveo domaće u prednost i rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice.

Super liga, šesto kolo:

Jagodina - Vojvodina 1:1
Metalac - Borča 1:2
Novi Pazar - Smederevo
OFK Beograd - Spartak 2:3
Radnički 1923 - Borac 2:0
Sloboda - Javor 1:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.