Steve Keane out

Navijači Blackburna poručili menadžeru

Steve Keane out

Adnan Beganović

Iza nas je 11 oddigranih kola u Premiershipu, a Blackburn se nalazi na 19. pretposljednjem mjestu tabele sa tek šest osvojenih bodova.

Navijači ovog kluba za loše rezultate okrivljuju menadžera Stevea Keana, a u nekoliko posljednjih susreta razvijali su transparente, koji su po mišljenju čelnika kluba, uvrijedljivog sadržaja, te su zabranjeni na Ewood Parku.

Međutim, navijači Blackburna nisu na tome stali, nego su tokom subotnjeg dvoboja sa Chelseajem (0:1) iznajmili avion koji je proletio iznad stadiona sa transparentom "Steve Kean out".



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.