Stevens zadovoljan pobjedom u Leverkusenu

Stevens zadovoljan pobjedom u Leverkusenu

Trener njemačkog bundesligaša Schalkea Huub Stevens izrazio je zadovoljstvo nakon što je njegova ekipa savladala sa minimalnih 1:0 Bayer Leverkusen.

Soloakcija Jeffersona Farfana u završnici utakmice donijela je Kraljevskoplavima vrijedna tri boda, a Stevens nakon meča nije krio zadovoljstvo.

"Svi smo sretni zbog ove utakmice. Publika u Leverkusenu je svjedočila veoma dobroj utakmici, bez obzira što je na njoj postignut samo jedan pogodak. Mi smo iskoristili svoj trenutak, kada je odbrana Bayera bila neorganizovana i došli smo do vrijedna tri boda", smatra Stevens.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.