Stevo Nikolić na čelu liste strijelaca

Lista strijelaca

Stevo Nikolić na čelu liste strijelaca

Adnan Beganović

Nakon 5. odigraanih kola na čelu liste strijelaca Premijer lige nalazi se napadač Borca Stevo Nikolić.

Povratnik u Premijer ligu, Stevo Nikolić, već nakon 5 kola pokazao je da će biti veliko pojačanje Banjalučanima. U posljednjem susretu, onom protiv Slavije, Nikolić je postigao 3 gola, te se tako s ukupno 5 golova probio na čelo liste strijelaca Premijer lige.

Iza Nikolića na listi strijelaca s 4 postignuta gola nalazi se napadač Zrinjskog Ivan Lendrić, dok su po 3 gola u dosadašnjem dijelu prvenstva postigli Zeba i Popović (Željezničar), Haskić (Budućnost), Suljević (Olimpik), Arsenijević (Sarajevo) i Okić (Velež).

Lista strijelaca:
- 5 golova: Nikolić (Borac)
- 4 gola: Lendrić (Zrinjski)
- 3 gola: Popović, Zeba (Željezničar), Haskić (Budućnost), Suljević (Olimpik), Arsenijević (Sarajevo), Okić (Velež)
- 2 gola: Popović, Regoje (Slavija), Vukelja (Borac), Kovačević (Rudar), Kojašević (Sarajevo), Ivanković (Široki Brijeg), Fajić (Travnik), Duraković (Velež), Hamzić (Zvijezda), Rovčanin (Željezničar)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.