Stigao certifikat: Urdinov jedva čeka da zaigra

Makedonac u kombinacijama protiv Zrinjskog

Stigao certifikat: Urdinov jedva čeka da zaigra

Edmir Škorić

U Fudbalski klub Željezničar danas je stigao certifikat za Yanija Urdinova, koji će imati pravo nastupa već u srijedu protiv Zrinjskog.

Makedonac je doveden kao rješenje za poziciju lijevog beka nakon što se teže povrijedio bh. reprezentativac Josip Kvesić.

 

Urdinov nije imao pravo nastupa u nekoliko utakmica, no sada s nestrpljenjem očekuje da obuče plavi dres. Postoji mogućnost da zaigra protiv Zrinjskog u mostaru u uzvratu polufinala Kupa BiH, no o tome će odlučiti menadžer Amar Osim.

 

"Bio sam mnogo razočaran što nisam mogao nastupiti protiv GOŠK-a zbog certifikata. Sada je stigao, gladan sam igara u plavom dresu i da dam sve od sebe za ovaj klub i naše sjajne navijače", kazao je Urdinov za SportSport.ba, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"No, najbitnije je da u srijedu izborimo finale  i da osvojimo Kup. Bila bi to velika stvar".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti