Stigao certifikat za Thiaga

Vukovi s Brazilcem u Modriču

Stigao certifikat za Thiaga

Adnan Beganović

Danas je u FK Olimpik stigao certifikat za Thiago de Andrade Lopeza tako da je otklonjena i ta administrativna prepreka za debi Brazilca u zvaničnim utakmicama.

Prva takva na redu je utakmica u Modriči u subotu, pa će odluku o tome da li će Thiago nastupiti ovisiti samo od odluke struke, jer su svi administrativni problemi riješeni.

Što se tiče Edina Šaranovića i za njega uprava i struka očekuju rješenje tokom današnjeg dana tako da bi ekipa mogla biti kompletirana za put u Modriču. I sam igrač, ali i klub očekuju pozitivan odgovor od HNS-a tako da bi se i ta administrativna prepreka mogla riješiti.

Olimpik će do polaska u Modriču nastaviti sa radom na terenu sa umjetnom travom na Grbavici, a s obzirom na prilično težak raspored na početku bod ili puni plijen sa ovog gostovanja bi bio pun pogodak za Vukove, koji bi onda mogli u miru čekati susret protiv ekipe mostarskog Veleža u 17. kolu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti