Stigao Handžić, Kotaran i Šodić pregovaraju

Rudaru slaže momčad

Stigao Handžić, Kotaran i Šodić pregovaraju

Adnan Beganović

Haris Handžić će igrati u Rudar Prijedoru slijedeće sezone. Ovaj nekadašnji igrač Sarajeva odlučio je da ostane u našoj zemlji, iako je imao jednu ponudu iz Crne Gore.

Uprava Rudar Prijedora još uvijek nije postigla dogovor sa Nebojšom Šodićem i Goranom Kotaranom. Dva igrača od vodećih ljudi u klubu traže da im se izmire neka zaostala dugovanja, kako bi stavili potpise na nove ugovore.

Poslije pobjede u Bihaću od 1:0 protiv Jedinstva, ekipa Rudara će u subotu gostovati u Velikoj Gorici gdje će protiv istoimenog domaćina odigrati posljednji kontrolni susret uoči početka sezone i gostovanja Olimpicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti