Stigao i Nyema

Radno u Međugorju

Stigao i Nyema

Adnan Beganović

Pripremama Željezničara danas se priključio i liberijski reprezentativac Patrick Nyema, koji će za nekoliko trenutaka zajedno sa saigračima odraditi i prvi trening u Međugorju. Uskoro opširnije.

"Nyema je stigao danas i evo upravo krećemo na trening na kojem ćemo vidjeti u kakvom je fizičkom stanju. Nekih većih problema sa povredama u dosadašnjem dijelu priprema nema i to nam je jako bitno", rekao je za SportSport.ba pomoćni trener Željezničara Dino Đurbuzović.

"Momci doista rade dobro. Željni su dokazivanja i očekujem da će se njihov rad odraziti i na rezultate. Uslovi u Međugorju su i više nego dobri i doista nismo pogriješili što smo za prvi dio priprema izabrali ovaj hercegovački gradić. Uostalom, ovdje smo uvijek bili rado viđeni gosti", dodao je Đurbuzović.

Dino Đurbuzović je istakao da i igrači koji su na probnom radu dosta dobro treniraju, ali da stručni štab na čelu sa Amarom Osimom još uvijek nije donio odluku o njihovoj budućnosti.

"Momci se trude i doista dobro rade. Odlučili smo im pružiti priliku, pa ukoliko neko zadovolji ukuse struke, sa njim će se potpisati ugovor. Međutim, u ovom trenutku još uvijek nije donesena nikakva odluka, no sigurno je da nećemo još mnogo čekati jer moramo znati na koji igrački kadar možemo računati", zaključio je Đurbuzović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti