Stigla nevjerovatna ponuda: Chicharito ponovo mijenja klub?

Valencia želi Meksikanca

Stigla nevjerovatna ponuda: Chicharito ponovo mijenja klub?

Endin Čaušević

Meksički reprezentativac Javier Hernandez u januaru bi ponovo mogao promijeniti sredinu.

Chicharito je prošle godine stigao u Bayer Leverkusen iz Manchester Uniteda, te je postao prvi napadač ove ekipe. Njegove odlične partije u dresu njemačke ekipe nisu ostale nazapažene jer je početkom ove sedmice stigla nevjerovatna ponuda na adresu Apotekara.

Naime, Meksikanac se nalazi na meti španske Valencije koja pod svaku cijenu želi da dovede ovog igrača u svoje redove. Šišmiši su spremni platiti nevjerovatnih 45 miliona eura kako bi Chicharito već u januaru stigao na Mestallu.

Problem za Valenciju predstavlja činjenica što Leverkusen želi ponuditi novi ugovor ovom fudbaleru. Chicharito trenutno ima ugovor do ljeta 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti