Stigla ponuda koju će Lille teško odbiti: Pepe ubrzo napušta Francusku

Inter i Atletico ga žele

Stigla ponuda koju će Lille teško odbiti: Pepe ubrzo napušta Francusku

E. Škorić

Ugledni francuski mediji poput France Footballa i L'Equipea tvrde da bi Inter mogao da dovede veliko pojačanje.

Lilleov napadač Nicolas Pepe imao je sjajnu sezonu i dobrim je igrama postao tražen među najvećim klubovima u Evropi, a mediji u Francuskoj tvrde da su stigle i prve zvanične ponude.

Kako su objavili France Football i L'Equipe, reprezentativac Obale Slonovače, koji je postigao 22 gola uz 11 asistencija na 38 utakmica, mogao bi da obuče dres Intera.

Italijanski klub navodno je ponudio 90 miliona eura, a sličnu ponudu Lille je dobio i od Atletico Madrida.

Osim ovih klubova, mladog krilnog igrača žele Liverpool, Manchester United i Bayern Minhen.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, za sada su samo Inter i Atletico napravili konkretne ponude, a Inter je već kontaktirao i igrača te mu ponudio sjajne uslove.

U Atleticu ga vide kao idealnu zamjenu za Antoinea Griezmanna, a u Interu je samo jedan od tri-četiri napadača koji se povezuju s klubom, uz Edina Džeku i Romelua Lukakua.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesetar
Zatezu s Dzekom, mrcvare u 3 miliona a kao dat ce za njega 90. Ne pisite gluposti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi