Stigla ponuda za Subašića

Vukovi bogatiji za 600.000 eura?

Stigla ponuda za Subašića

Adnan Beganović

Lijevi bočni Olimpica i bosanskohercegovački reprezentativac, Muhamed Subašić, gotovo sigurno će nastaviti karijeru u inostranstvu.

Naime, na adresu najmlađeg sarajevskog premijerligaša što su nam i potvrdili iz ovog kluba, stigla je ponuda za Subašića vrijedna 600.000 eura.

Čelni ljudi Vukova, poučeni ranijim negativnim iskustvima, ne žele u javnost izlaziti sa imenom kluba koji želi angažovati Subašića, no tvrde nam da je njegov odlazak izvjestan, te da se trebaju do srijede pismenim putem izjasniti, prihvataju li ponudu ili ne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.