Stigla potvrda užasnih vijesti: Dugo  nećemo gledati Spinazzolu na terenima

Teška povreda

Stigla potvrda užasnih vijesti: Dugo nećemo gledati Spinazzolu na terenima

E. Škorić

Leonardo Spinazzola teškoje povrijeđen u susretu Italije i Belgije (2:1) u petak navečer u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Spinazolla je bio neizostavan u timu Azzurra, ali je zadobio tešku povredu i potvrđen je najgori scenarij. Njemu je, naime, stradala Ahilova tetiva i neće igrati pet do šest mjeseci.

Podsjetimo, u 77. minuti Spinazzola je sprintao do lopte, ali je nije stigao. U jednom je trenutku Spinazzola izgubio ravnotežu i samo legao na travnjak, poručivši svojoj klupi da ne može nastaviti.

U Italiji su se nadali da povreda nije toliko ozbiljna, no na kraju su došle najgore vijesti i za ovog defanzivca ne samo da je gotovo Evropsko prvenstvo, nego ga neće biti dobar dio naredne sezone.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Nogometaša Rome danas su posjetili njegovi saigrači, koje očekuje polufinale Eura protiv Španije.

Top Komentari

Vedox
Steta... Igrao je fenomenalno citav EURO.
4 0
JuventinoBK
Kad je zaplako on, zaplako sam i ja :(
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti