Stigla prva zvanična ponuda za Zazu

Valencia želi Italijana na radost West Hama

Stigla prva zvanična ponuda za Zazu

Endin Čaušević

Italijanski napadač Simone Zaza ovog ljeta stigao je kao veliko pojačanje u West Ham, ali nije uspio da opravda očekivanja.

Zaza je u West Ham stigao na jednogodišnju posudbu, ali u slučaju da odigra 14 utakmica u Premiershipu londonski klub će morati otkupiti njegov ugovor od Juventusa. Ipak, čelnici West Hama nisu baš oduševljeni njegovim partijama, te pokušavaju na sve načine da ga se riješe.

Italijanski napadač je blizu da odigra svoju 14. utakmicu u Premiershipu što londonski klub na sve načine pokušava da izbjegne. Međutim, čini se da se West Hamu posrećilo jer je Valencia poslala ponudu za Zazu.

Španski klub spreman je platiti 17 miliona eura Juventusu za ovog napadača koji bi već u januaru stigao na Mestallu. Iz West Hama su poručili da neće praviti nikakav problem zbog posudbe, te da je Zaza slobodan da ide ako prihvati ponudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi