Stigli Damjanović i Muslimović
Večeras Zmajevi treniraju na Grbavici

Reprezentacija BiH počela sa pripremama

Stigli Damjanović i Muslimović

Danas su se taboru fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine priključila još dva bh. reprezentativca, Dario Damjanović i Zlatan Muslimović.

Ova dva fudbalera se zbog problema u transportu nisu mogli odazvati na vrijeme selektoru fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslavu Blaževiću, pa su se ostatku naših Zmajeva priključili danas, te se očekuje da će večeras na Grbavici trenirati sa ostatkom ekipe.

Također, tokom dana se očekuje i dolazak Sanela Jahića, koji je također kasnio zbog potpisivanja ugovora sa novim klubom atinskim AEK-om.

Reprezentaciji BiH se još uvijek nije priključio Zvjezdan Misimović, koji zbog žutih kartona nema pravo nastupa u susretu sa Armenijom. Upravo iz tog razloga selektor Miroslav Blažević je veznom igraču njemačkog prvaka Wolfsburga najvjerovatnije dao nekoliko dana slobodno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.