Štilić: Milion je razloga zbog kojih sam se vratio

Pojačanje Želje

Štilić: Milion je razloga zbog kojih sam se vratio

Semir Štilić je danas predstavljen kao novi igrač FK Željezničar. 

Odmah je rekao i nekoliko rečenica. 

"Bio sam vani 11 godina. Vagao sam vrijedi li ići vani ponovo na godinu ili dvije, pa vraćati se. Ovo je moj klub, bilo je milion razloga zašto sam se vratio. Ostao sam dužan Želji, ovo je jedini klub u BiH u kojem mogu igrati".

"Moje su ambicije da budem na što boljem nivou i pružam dobre partije."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Super je osjećaj vratiti se na Grbavicu. Nisam još prošetao terenom. Nadam se da ću pružiti oo što se od mene očekuje. Da ću navijačima pružiti ono zbog čega dolaze na Grbavicu".

Ugovor je potpisan na tri godine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grb2
mosa ljoze
1 7
Dino_Beg
BRAVO !
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi