Štilić: Nije moglo bolje

Iz Poljske za SportSport.ba

Štilić: Nije moglo bolje

Adnan Beganović

"Sreća je bila na našoj strani. Doista smo dobili grupu kakvu smo svi priželjkivali", iz Poljske za SportSport.ba govori veznjak našeg nacionalnog tima i Lecha, Semir Štilić.

Kao i Senad Lulić i Miralelem Pjanić, nekadašnji fudbaler Željezničara Semir Štilić mišljenja je da smo večeras imali mnogo sreće prilikom žrijebanja kvalifikacionih grupa za Svjetsko prvenstvo koje će se 2014. godine održati u Brazilu.

"Prezadovoljan sam. Dobili smo grupu kakvu smo i priželjkivali i mislim da je sada sve na nama. Izbjegli smo Englesku, Španiju, Hrvatsku, Srbiju, Holandiju i druge velike reprezentacije i doista sam mišljenja da imamo velike izglede za plasman na Svjetsko prvenstvo", rekao je Štilić za naš portal.

"Ne smijemo olako shvatiti niti jednu selekciju. Latvija i Litvanija mogu biti opasne, ali u ovom trenutku mislim da smo kvalitetniji od svih selekcija. Međutim, želim naglasiti da nam je u ovom trenutku najvažnije Evropsko prvenstvo. Idemo se tamo kvalifikovati, pa ćemo onda lagano razmišljati o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo", dodao je veznjak našeg nacionalnog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.