Štilić pošteđen i popodnevnog treninga

Plavi se spremaju u Sport centru

Štilić pošteđen i popodnevnog treninga

I popodnevni trening FK Željezničar u Međugorju prošao je bez Semira Štilića.

Veznjak se jutros žalio na bolove u leđima pa je pošteđen oba današnja treninga.

Osim njega, ponovo su po posebnom programu radili Ermin Zec i Denis Žerić. Obojica su prvo bili u teretani da bi kasnije izašli na teren i pravili krugove oko stadiona.

Osim njih, treneru Amaru Osimu na rapolaganju su bili svi fudbaleri koji su se još jednom dobro preznojili što je jasan znak da se naporno radi ovih dana u plavom taboru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, ekipa će za dva dana odigrati novi prijateljski meč i to protiv Širokog Brijega, a prije toga u petak će odraditi jedan ili dva treninga.

Plavi su ovdje još do četvrtka, a drugi dio priprema obavit će u Antaliji.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Samo jako plavi zmajevi
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi