Štilić prvi na listi želja Gladbacha

Petostruki prvak Njemačke želi reprezentativca BiH

Štilić prvi na listi želja Gladbacha

Njemački bundesligaš i jedan od najslavnijih njemačkih klubova, Borussija iz Moenchengladbacha, sastavila je prioritete za narednu sezonu što se pojačanja tiče.

Moenchengladbachu ove sezone u Bundesligi ne ide najbolje, pa im prijeti i ispadanje, a čelnici ove ekipe žele se pojačati u ljetnom prelaznom roku, bilo da ostanu u Bundesligi ili se presele u Cvajtu.

Kao prvi na listi želja kluba iz Moenchengladbacha spominje se reprezentativac Bosne i Hercegovine i član poljske ekipe Lecha iz Poznana Semir Štilić.

Sportski direktor petostrukog prvaka Njemačke Max Eberl dobio je zadatak od trenera Borussije Luciena Favra da u narednom prelaznom periodu u klub dovede Štilića, koji se nalazi na prvom mjestu liste želja ovog švajcarskog stručnjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.