Štilić strijelac u pobjedi Lecha

Prijateljska utakmica

Štilić strijelac u pobjedi Lecha

Adnan Beganović

Kako su fudbalska prvenstva u Evropi sve bliže, tako svakim danom sve više se igraju prijateljski susreti. U jednom takvom Lech našeg Semira Štilića pobijedio je Zaglebie (3:1), a prvi pogodak za Lech postigao je upravo naš mladi reprezentativac.

Lech je mnogo bolje otvorio susret i nakon nekoliko propuštenih prilika, naš reprezentativac u 22. minuti dovodi svoj tim u vodstvo. Sve do 48. minute rezultat se nije mijenjao, a onda Bosacki iz jedanaesterca povisuje na 2:0.

Jedini pogodak za Zaglebie postigao je Misanski u 59. minuti, a za konačnih 3:1 ponovo zabija Bosacki i to u 79. minuti susreta.

Prijateljska utakmica:

Lech – Zaglebie 3:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.