Štimac šalje poziv Haliloviću

Da li će se mladi fudbaler odazvati?

Štimac šalje poziv Haliloviću

Adnan Beganović

U okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Hrvatska će uskoro snage odmjeriti sa Škotskom, a selektor Vatrenih, Igor Štimac, po svemu sudeći uputit će poziv i mladom fudbaleru Dinama, Alenu Haliloviću, koji se već duže vrijeme povezuje i s našim nacionalnim timom.

Jedan od najtalentovanijih evropskih igrača, Alen Halilović, prije par mjeseci je izjavio da još uvijek nije odlučio za koji nacionalni tim će igrati, hrvatski ili bosanskohercegovački.

Kako mladi Halilović još nije donio odluku, tako je Štimac odlučio krenuti u ofanzivu i čini se da će uskoro fudbaleru Dinama uputiti poziv.

"Pitanje Halilovića ću skinuti s dnevnog reda vrlo brzo. On će dobiti pozivnicu za utakmcu sa Škotskom. U kontaktu sa s Alenom i ocem", za Sportske novosti je izjavio Štimac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.