Stjepanović: Idemo iznenaditi Sarajevo

Uoči gostovanja kod lidera

Stjepanović: Idemo iznenaditi Sarajevo

D. Banović

Posljednjeg dana prijelaznog roka uprava Kozare dovela je dva pojačanja, a riječ je o Nemanji Stjepanoviću i Milanu Sreći.

Oba igrača imaju premijerligaško iskustvo, a to se posebno odnosi na Stjepanovića koji je sa Modričom bio prvak naše zemlje, a nastupao je još za Laktaše i Zrinjski. Ljetos je bio blizu inostranog angažmana u Inter iz Bakua, ali ugovor nije potpisan.

"Zadovoljio sam ljude u stručnom štabu, ali kad je trebalo da potpišem ugovor onda su nastali problemi oko novca. Odlučio sam da se vratim i evo me u Kozari i u Premier ligi ", rekao je Stjepanović.

Vezista će debitovati u subotu n Koševu protiv Sarajeva i to kako kaže na stadionu za koji ga vežu lepe uspomene.

"Sjećam se jedne utakmice kad sam sa Modričom slavio pobjedu na Koševu od 4:2 u sezoni kad smo bili prvaci. Sarajevo je sad apsolutni favorit i zasluženo su na čelu tabele, ali i Kozara ima svoje adute. Dobro znam kvalitete Mujića, Bajića, Ćorića i Studena i zato kažem da idemo na Koševo da iznenadimo lidera", rekao je Nemanja Stjepanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.