Stjepanović napustio Slobodu
Foto: tuzlanski.ba

Jagodić ostao bez jednog pulena

Stjepanović napustio Slobodu

E. Škorić

Nemanja Stjepanović i Fudbalski klub Sloboda sporazumno su raskinuli saradnju.

Sloboda je nedavno ostala bez Samira Efendića, a sada je klub napustio i Stjepanović, koji nije uspio da postigne dogovor s klubom, pa će potražiti novi klub.

"Nažalost, Stjepanović je otišao. Na njega sam apsolutno računao za daljni period jer je izuzetan igrač i momak, ali nije bilo dogovora između njega i kluba i ja sam morao da prihvatim tu odluku. Mnogo mi je žao, ali s druge strane klub ima svoj stav i idem ka svom cilju. Navikli smo se na ovakve situacije i moramo da idemo dalje", rekao je Jagodić za SportSport.ba.

On je istakao da je računao na Stjepanovića već na današnjoj prijateljskoj utakmici, ali da će sada smišljeno potražiti njegovu zamjenu u postojećem igračkom kadru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nama je cilj naredne sezone Liga za prvaka, a onda, kada budemo obilježavali 100 godina, imat ćemo i veće ambicije. Tada ćemo imati, nadam se, sređenu situaciju u klubu, armiju navijača uz sebe, Grad Tuzlu... Ovo je krizni period, no tako je bilo i kada sam došao tek u klub, jer je bilo dosta promjena, ali nadam se da će ovo sve proći i da ćemo u dogledno vrijeme imati zdravu Slobodu, što je osnovni cilj", dodao je Jagodić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi