Stjepanović: Samo nas pobjeda interesuje

Fudbaler GOŠK-a

Stjepanović: Samo nas pobjeda interesuje

Fudbaleri GOŠK-a iz Gabele ovog vikenda u sklopu 20. kola Prve lige FBiH na domaćem terenu odmjerit će snage sa Čapljinom. 

GOŠK bi eventualnom sutrašnjom pobjedom ostao u utrci za plasman u viši rang, a svjestan toga je i vezni fudbaler Mladen Stjepanović. 

"Očekuje nas mnogo teška utakmica, pogotovo jer je ovo lokalni derbi i uvijek donosi neizvjesnost. Mi smo favoriti i to ćemo morati opravdati na terenu, tako da nas interesuje samo pobjeda", kazao je Stjepanović, a potom dodao:

"Cilj GOŠK-a je ulazak u Premijer ligu BiH i do kraja prvenstva želimo bilježiti što bolje rezultate. Iako nam prvoplasirani tim bježi šest bodova, nema razloga da se unaprijed predajemo i nadam se da ćemo na kraju sezone imati razloga za slavlje", riječi su iskusnog Stjepanovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.