Stoičkov: U dva susreta Real nema šanse

Pohvalio i Ronalda

Stoičkov: U dva susreta Real nema šanse

Adnan Beganović

Najbolji bugarski fudbaler svih vremena, legenda Barcelone i aktuelni trener Litexa, Hristo Stoičkov, osvrnuo se na predstojeće duele Barcelone i Reala u okviru četvrtfinala španjolskog Kupa Kralja.

"U jednoj utakmici Real i ima šansu, ali u dvije je Barcelona nepobjediva. Na posljednjem El Clasicu Real je poražen zahvaljujući svojim greškama. Poveli su Kraljevi na vrijeme, određeni period su kontrolisali meč, no onda je Barcelona pritisnula i napravila je preokret. Ipak, mislim da je Real mnogo bolji nego prošle sezone", istakao je Stoičkov, pa je potom Pohvalio Cristiana Ronalda.

"On posjeduje neosporan kvalitet. Osvojio je Zlatnu loptu i Zlatnu kopačku i doista se radi o fantastičnom igraču", zaključio je nekadašnji as katalonske momčadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.