Stojan Vranješ donio Vojvodini bod

Sloboda na korak do iznenađenja

Stojan Vranješ donio Vojvodini bod

Adnan Beganović

Kopletirano je 23. kolo Jelen Super lige, a u posljednjem susretu Vojvodina i Sloboda su u Novom Sadu podijelili bodove (2:2) uz pogodak Stojana Vranješa, potencijalnog bosanskohercegovačkog reprezentativca.

Vojvodina je sjajno otvorila susret i u 10. minuti je golom Alivodića stigla do prednosti. Međutim, gosti preko Pilipovića i Vasilića uspjevaju preokrenuti rezultat u svoju korist, da bi Vranješ u 66. minuti zabio za konačnih 2:2.

Do nove pobjede stigla je Crvena zvezda koja je sa 4:1 savladala Spartak iz Subotice. Tri gola za beogradsku momčad postigao je Milijaš, jedan je djelo Lazovića, dok je Čović pogodio za Spartak.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.