Stojan Vranješ donio Vojvodini tri boda

Jelen Superliga

Stojan Vranješ donio Vojvodini tri boda

Adnan Beganović

Danas je odigrano šest utakmica 16. kola Jelen Superlige, a Vojvodina je iskoristila poraz Jagodine, te je pobjedom nad Smederevom (2:1) stigla do 3. mjesta na tabeli.

Fudbaleri Vojvodine na gostovanju su s 2:1 savladali Smederevo, te su se probili na 3. mjesto na tabeli. Vuličević je u 44. minuti doveo Novosađane do prednosti, da bi u 64. Ristić stvari vratio na početak.

Međutim, osam minuta prije kraja susreta, bosanskohercegovački internacionalac Stojan Vranješ donosi Vojvodini jako važna tri boda.

Donji Srem i OFK Beograd su podijelili bodove (0:0), istim rezultatom završen je duel Radničkog iz Niša i Novog Pazara, dok je Hajduk u Kuli sa 3:0 savladao Jagodinu.

U duelu Spartaka i Slobode nije bilo pobjednika (2:2), kao ni u duelu Radničkog 1923 i Rada (1:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti