Stojan Vranješ je pravi profesionalac, pokazuje to i dok trenira kod kuće

Želi da ostane u formi

Stojan Vranješ je pravi profesionalac, pokazuje to i dok trenira kod kuće

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac ništa ne prepušta slučaju, pa marljivo radi i dok se nalazi u karantinu.

Već danima je nogomet zaustavljen i svi smo se zaželjeli Premijer lige, a posebno s nestrpljenjem kraj agonije čekaju nogometaši koji su prisiljeni da treniraju po individualnim programima.

Vranješ, koji je s Borcem imao poprilično dobru sezonu, pokazuje da je pravi profesionalac dok raznim vježbama pokušava da sačuva formu tokom iznenadne pauze koja je uzrokovana pandemijom koronavirusa.

"Ostani kod kuće", neizbježna je poruka kojom Vranješ apeluje na sve da ne ugrožavaju svoje i tuđe živote i da ostanu u izolaciji dok se situacija ne popravi.

Iskusni vezista je u Borac stigao u ljeto 2019. godine iz FK Željezničar, a prethodno je igrao u inostranstvu za poljske i rumunske klubove, dok je jedan period karijere proveo igrajući u Srbiji i Hrvatskoj.

U 22 utakmice u ovoj sezoni postigao je čak 12 pogodaka i ima i dvije asistencije, te je jedan od najboljih igrača bh. šampionata.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Jos samo da je pravi covjek. Ali nije.
4 1
Arnel925
Stojana treba dovesti u FKS jer u Borcu nikad ništa neće uspjeti kao ni u zelju sto nije uspio
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi