Stojanov: Boli nas ovaj rezultat, ali još ništa nije gotovo

Napadač Jedinstva

Stojanov: Boli nas ovaj rezultat, ali još ništa nije gotovo

Ekipa bihaćkog Jedinstva jučer je na veliko iznenađenje prisutnih navijača odigrala neriješeno s GOŠK-om iz Gabele (2:2) i tako ispustila lidersku poziciju koju će teško uspjeti vratiti do kraja prvenstva. 

Pojedini igrači tima iz Bihaća pokazali su da ne znaju osnovne postulate nogometne igre: centaršut, prevođenje lopte preko centra, dodavanje... Griješili su u izobilju, što je opravdano zasmetalo i bihaćkoj publici koja je nezadovoljna napustila stadion Pod borićima.

„Boli nas ovaj rezultat, ali moramo nastaviti dalje uzdignutih glava i učiniti sve da ostvarimo zacrtani cilj. Još ništa nije gotovo, ima još šest kola i sve je moguće. Nadamo se najboljem“, izjavio je Stojanov nakon susreta za SportSport.ba.

Šansu za iskupljenje Bišćani će tražiti u Banovićima, gdje gostuju ekipi Budućnosti koja vodi grčevitu borbu za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije