Stojanov: Gradinu respektujemo, ali znamo koji je naš cilj

Do nastavka sezone u Prvoj ligi Federacije BiH ostalo je još svega nekoliko dana, a meč koji izaziva posebnu pažnju svakako je onaj između Gradine i Jedinstva.

Tim iz Bihaća nastojat će opravdati prvu poziciju na tabeli, tako da zasigurno u Srebrenik neće ići s bijelom zastavom.

To je za naš portal potvrdio i napadač Jedinstva Uroš Stojanov koji je u jesenjem dijelu prvenstva bio prvi strijelac kluba sa postignutih sedam pogodaka.

„Prvo kolo je bitno kako za svaku ekipu tako i za nas i mislim da se možemo nadati dobrom rezultatu tamo. Gostujemo dobroj ekipi Gradine, mi ih respektujemo, poštujemo svakog protivnika u ovoj ligi, ali jednostavno znamo koji je naš cilj, koje su naše ambicije i želje, tako da se nadam dobrom rezultatu“, rekao je Stojanov za SportSport.ba  i dodao

„Jedinstvo je dugi niz godina u Prvoj ligi Federacije BiH. Kako sam grad, tako i ovaj kanton, svi ljudi, navijači, pa i mi sami zaslužujemo da se plasiramo ove godine u Premijer ligu. Daćemo sve od sebe da obradujemo navijače i prije svega nas ulaskom u Premijer ligu“. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.