Stojanov uoči Viteza: Vrijeme je za prvu pobjedu

Napadač tima iz Gradačca

Stojanov uoči Viteza: Vrijeme je za prvu pobjedu

Zvijezda iz Gradačca u 10. kolu Premijer lige BiH na Banja Ilidži ugostit će ekipu Viteza koja je u posljednjem susretu savladala tuzlansku Slobodu s 3:1.

Tim Petra Šegrta još uvijek ne zna za pobjedu, a šansu za prekidanje crnog niza vidi upravo u Vitezu koji u Gradačac dolazi oslabljen neigranjem Livaje, Imamovića i Miloša.

"Ovo je utakmica koju jednostavno moramo dobiti i vrijeme je da konačno upišemo prvu pobjedu u novoj sezoni. Očekuje nas teška utakmica, jer će se gosti sigurno fokusirati na odbranu, ali vjerujem da ćemo probiti bunker i ostvariti pobjedu s kojom bi pobjegli s dna", kazao je za SportSport.ba napadač Zvijezde, Uroš Stojanov.

Inače, Stojanov se na čelu liste strijelaca Premijer lige BiH nalazi na prvoj poziciji s pet postignutih golova, koliko imaju i Bajić, Wagner i Brković.  

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije