Stojanović donio bod Leotaru na Tušnju

Sloboda remizirala sa Trebinjcima

Stojanović donio bod Leotaru na Tušnju

Sloboda nije uspjela doći do pobjede na svom Tušnju u duelu sa trebinjskim Leotarom, koji je, remiziravši 1:1, barem donekle uspio popraviti utisak nakon katastrofe u prošlom kolu na Grbavici.

Sloboda je na svom Tušnju od prvog sudijskog zvižduka krenula ofanzivno na gol gostiju iz Trebinja, koji su se u ovom susretu orijentisali na čuvanje svog gola, te tražeći svoje prilike iz kontranapada.

Takva je igra gostiju u prvom dijelu urodila plodom, te je prvo poluvrijeme završeno bez golova, 0:0. Međutim, u desetoj minuti nastavka, Sloboda je konačno uspjela probiti bunker Trebinjaca. Dajić je odlično loptom pronašao Damira Smajlovića, kojem potom nije bilo teško dovesti domaće u prednost.

Međutim, desetak minuta prije kraja utakmice, sudija je pokazao na najstrožu kaznu u korist Leotara, a siguran izvođač za izjednačenje bio je Stojanović. Sloboda je tri minute prije kraja utakmice imala odličnu priliku za izjednačenje, ali Jogunčićev udarac u posljednji čas je izblokirala odbrana Trebinjaca, pa je ostalo neriješno, 1:1.

Sloboda - Leotar 1:1


Stadion Tušanj. Strijelci: 1:0 - Smajlović (55), 1:1 - Stojanović (82). Žuti kartoni: Raca, Zoletić, Gavarić (Sloboda), Milenković, Andrić (Leotar).

SLOBODA: Mujkić, Aleksić, Jogunčić, Raca, Halilović (od 66.Ćehajić), Gavarić, Vukomanović, Zoletić, Dajić (od 76. Ristanić), Smajlović, Mujić (od 81. Malkić).
LEOTAR: Milenković, Vučinić, Šaraba, Andrić, Komljenić, Radović, Mandić, Milutinović, Lekić, (od 61. Stojanović), Marjanović (od 75. Miailović), Vranešević.
Sudija: Rusmir Mrković (Sarajevo)

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.