Stojanović i Rajović ostaju
Nenad Stojanović

Leotar počeo pripreme za narednu polusezonu

Stojanović i Rajović ostaju

D. Banović

Fudbaleri Leotara počeli su pripreme za narednu polusezonu, a na prozivci koju je obavio šef struke Dragan Spaić nije bilo samo Ognjena Lekića. Ovaj vezista, je prema riječima trenera Spaića dobio produžen odmor pa bi u petak trebalo da se pojavi u Trebinju.

Za sve u redovima nekadapšnjeg prvaka BiH je najvažnije to da su na prozivku stigli Nenad Stojanović i Zoran Rajović.

"Imamo zaista dobru momčad, ali od ljudi iz uprave sam tražio da dovedu još jednog provjerenog igrača sredine terena. Na taj način bi završili sve poslove u ovom prelaznom roku, naravno, pod uslovom da niko iz sadačnjeg igračkog kadra ne ode", kazao je trener Dragan Spaić.

Iz kluba su za sad papire uzeli Nemanja Mijailović i Milan Milutinović, koji će karijere da nastave u Srbiji.

Kompletne pripreme Leotar će da odradi u Trebinju, a već su dogovorene utakmice protiv Grblja iz Radanovića, mostarskog Zrinjskog i Metalca iz Gornjeg Milanovca. U planu je da se do početka drugog dijela sezone odigra oko sedam kontrolnih mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.