Stojanović ili Višnjevac?

Sukob na Policama

Stojanović ili Višnjevac?

D. Banović

Jedan od najboljih igrača Leotara Nenad Stojanović i dalje je pod suspenzijom. Njega je iz ekipe izbacio šef stručnog štaba Vukašin Višnjevac, a razlog je njihov verbalni sukob u poluvremenu utakmice Kupa BiH protiv Zvijezde.

"Višnjevac je tad izgovorio neke riječi koje nisu bile na mjestu. Ja sam sve prećutao, krenuo sam da se tuširam, ali je on i dalje nastavio sa verbalnom svađom. Nisam mogao da istrpim neke stvari i rekao sam šta sam imao, ali nikog nisam vrijeđao", priča Nenad Stojanović koji je i dalje vam ekipe.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde obavio je razgovor sa predsjednikom Leotara Vladislavom Vladičićem.

"Tačno je i pristao sam na to da se izvinim, iako nikog nisam uvrijedio. Šta će dalje biti ja ne znam. Moje je da treniram, a na upravi kluba je da riješi ovaj problem", dodao je Stojanović.

Čelnici Leotara su to i pokušali, ali Višnjevac je ostao pri svom ranijem stavu. Izvor blizak Leotaru nam je rekao da je iskusni trener na sastanku čelnicima Leotara rekao da je on u svojoj karijeri iz klubova tjerao i daleko veće igrače od Stojanovića.

Na kraju postavlja se pitanje znači li to da je Stojanović otjeran iz kluba. Jedno je sigurno, a to je da će čelnici Leotara morati da odluče na čiju stranu će stati. Stojanović ili Višnjevac, jedan mora da ode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.