Stojanović neće u Vijetnam

Iskusni napadač ostaje na Policama

Stojanović neće u Vijetnam

D. Banović

Iskusni napadač Nenad Stojanović će i u nastavku sezone braniti boje Leotara.

Nekad najbolji strijelac Premijer lige BiH dobio je jednu ponudu iz Vijetnama, po kojoj bi za deset mjeseci ugovora zaradio 100.000 dolara, međutim Stojanović nije želio da se preseli u Aziju i kako sad stvari stoje ostaće, pod nešto povoljnijim uslovima, u taboru nekadašenjeg prvaka BiH.

Dobra vijest za trenera Dragana Spaića je i to što će u nastavku moći da računa na Zorana Rajovića, koji je imao nekoliko ponuda iz inostranstva, ali koji će, kako sad stvari stoje, ostati na Policama.

Primarni cilj tima iz Trebinja je da u ovom prelaznom roku dovede napadača Borca, Milana Muminovića, koji je već obavio razgovore sa trenerom Draganom Spaićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.