Stojanović: Nema predaje na Grbavici

Premijer liga, 5. kolo

Stojanović: Nema predaje na Grbavici

D. Banović

U okviru 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Grbavici će sutra gostovati Leotar predvođen sjajnim napadačem Nenadom Stojanovićem.

Povratnik u redove Trebinjaca Nenad Stojanović još uvijek se sjeća sezone 2002/2003. kada je njegov Leotar vodio borbu sa Željezničarom za naslov šampiona BiH.

Upravo ova dva tima će se u subotu u borbi za bodove sastati na Grbavici. Interesantno je da Stojanović nikad nije osjetio slast pobjede ili osvajanja jednog boda u gostima kod Željezničara, ali i Sarajeva.

"Evidentno je da Leotar nema sreće na Koševu i na Grbavici. Nisam nikad pobjedio na Grbavici, ali to ne znači da sad unaprijed treba da se predamo. Jednostavno predaje nema. Željezničar jeste favorit, ali nije neranjiv.Niko nam ne može oduzeti pravo da se nadamo dobrom rezultatu", istakao je  Nenad stojanović, koji je svoj povratak u Leotar začinio pobjedonosnim golom protiv Travnika.

Stručni štab Leotara za ovu utakmicu neće moći da računa na Gavrila Čorliju koji ima tri žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.