Stojanoviću otkaz na kupi Slovenije

Stojanoviću otkaz na kupi Slovenije

Vjerovatni naredni protivnik fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, selekcija Slovenije, ostala je bez selektora.

Naime, Slaviša Stojanović od danas više nije selektor Slovenije, nakon što je ova reprezentacija pod njegovim vodstvom započela kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu jaku loše.

Slovenci su nakon četiri odigrana kola u okviru grupe E plasirani tek na petoj poziciji, sa svega jednom pobjedom i tri osvojena boda, pa su čelnici saveza odlučili smijeniti Stojanovića.

Za sada još uvijek nije poznato ko će naslijediti ovog stručnjaka na klupi Slovenije, iako se spominje ime legende slovenačkog fudbala Srečka Kataneca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.