Stojčev i Tatomirović: Spremamo se za Lech, bit će spektakl

Bordo tim protiv Lecha

Stojčev i Tatomirović: Spremamo se za Lech, bit će spektakl

Edmir Škorić

Ivan Tatomirović i Miloš Stojčev imaju velika očekivanja kada je u pitanju dvomeč s Lechom u drugom pretkolu Lige prvaka.

Današnji žrijeb u Nyonu je odlučio da Sarajevo igra protiv poljskog prvaka. 

"Vjerujem da imamo snage i kvaliteta da se nosimo sa ekipom kao što je Lech. Na našem stadionu, niti jednoj ekipi neće biti jednostavno. To smo i pokazali u prošlogodišnjim kvalifikacijama za Evropsku ligu.  Iskreno, radujem se duelima protiv ekipe iz Poljske. Vjerujem da ćemo svi uživati u istinskom spektaklu na Koševu”, kazao je kapiten Sarajeva Ivan Tatomirović za službenu stranicu kluba.

"Obzirom na ostale ekipe koje smo mogli dobiti, nisam nezadovoljan žrijebom. Svi mogući protivnici su dobre i kvalitetne ekipe. Spremamo se za Lech maksimalno angažirano. Želimo dati sve od sebe, a u narednim danima ćemo se još bliže upoznati sa ekipom Lecha”, istakao je veznjak Miloš Stojčev.

Sarajevo na Koševu 14. ili 15. jula dočekuje Lech, a uzvrat je sedam dana kasnije u Poznanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.